Tiden går fort..

..när man har roligt.

Här rullar allt på i rasande fart. Hästar kommer och hästar går.

Sólbra som vart här snart i 8 veckor är på sluttampen av sin träning. En riktigt töltmoppe som gillar och springa. Hon är efter Hrimnir från Ödmården. En rolig häst med mycket temperament.

En 5 årig Hnokki dotter kom upp hit i söndags på vidareutbildning och hon verkar mycket lovande. Ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma dessa två månader hon ska vara hos mig.

Kórall åker på försäljning i morgon och jag hoppas han kommer till någon som kan fortsätta utveckla honom till den fantastiska häst han är. Det är såklart tråkigt att han åker härifrån men det känns ändå helt ok då det väntar nya utmaningar för mig!

Jodis är dräktig med Alfur och jag hoppas vi får se en ny liten stjärna födas nästa sommar.

Annars rullar allt på i rasande fart. Just nu finns 12 hästar här på gården och det är 6 hästar som ska ridas varje dag. Vi har fortfarande någon plats över till fler träningshästar då en träningshäst snart är klar samt att Korall åker.

Ingen dag är den andra lik och tur är väl det. Man tröttnar ju inte på att gå till jobbet iaf :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>